Журналистът Петър Волгин, водещ на предаването Политически НЕкоректно отговори на известната оперна

...
Журналистът Петър Волгин, водещ на предаването Политически НЕкоректно отговори на известната оперна
Коментари Харесай

Петър Волгин отговори на Пендачанска: Тя не разбира от медии. Явно няма никакво желание да се учи

Журналистът Петър Волгин, водещ на предаването  " Политически НЕкоректно " отговори на известната оперна певица Александрина Пендачанска, която напусна публичния съвет на БНР поради това, че Волгин е популяризирал подправена информация за пленяването на българския транспортен съд край Мариупол. 

" Разбирам, че певицата Пендачанска била недоволна от моята работа. Няма нищо необичайно в това някой да харесва или не различен човек, да има позитивно или негативно мнение за него. Проблемът идва тогава, когато нехаресващият си служи с неистини и операция. Когато няма никаква визия от работата на хората, които подлага на критика. Певицата Пендачанска не схваща от медии. А очевидно няма никакво предпочитание да се учи. И в действителност се чудя по какъв начин се е озовала в Обществения съвет на БНР. С какво е съдействала за просперитета на националното радио? В писанията, обясняващи оставката й от този съвет, има доста изказвания по мой адрес, само че няма нито една истина ", написа Волгин във Facebook.

Той добавя: " Певицата Пендачанска не разграничава лъжата от истината, само че за сметка на това желае да е постоянно близка с властта. Помня я по какъв начин обожаваше Иван Костов, когато неговото Съюз на демократичните сили управляваше България. После певицата Пендачанска се прехласваше по Христо Иванов, когато неговото Демократична България или, както се споделяше въпросното нещо по това време, предстоеше да влезе във властта. А в този момент е влюбена в ръководещите от Политическа партия.

Явно, с цел да бъде в благозвучие с Генералната линия. Често съм се срещал с сходни " създатели и интелектуалци " и ето по какъв начин съм ги описал в моята книга " Живот в радиото ":

Волгин декларира още: " Певицата Пендачанска е от хората, които приказват само неща, комфортни за ушите на властта. На всяка власт. Българска и непозната. Пендачанска е от хората, които желаят да забранят всяко друго мнение. Надявам се да не им позволим да създадат това ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР